AK Parti SBB Başkanı Adayı Halit Doğan: Türkiye Yüzyılı'nda 'Engelsiz Samsun'

TAKİP ET

Samsun'da vatandaşların 'her anında, hep yanında' olmayı ilke edindiklerini belirten AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, "Şehrin, sosyal, ekonomik, kültürel ve teknolojik gelişmelerinden herkesin eşit faydalanabildiği bir Samsun sözü veriyoruz" dedi.

Türkiye Yüzyılı'nda 'Engelsiz Samsun' bilinciyle hareket edeceklerini belirten Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, "Özel gereksinimli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak, hareket kapasitesini artıracak uygulamalarla Samsun'u daha erişebilir hale getireceğiz" diye kaydetti.

AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, "Hemşehrilerimizden gelen taleplerini dinliyoruz. En çok karşılaştığımız konulardan biri de çölyak hastalarımızla ile ilgili. Çölyak hastalarımızın yanında olarak glütensiz gıdaya erişimlerini artırmak adına sorumluluk üstleneceğiz" dedi.

Halit Doğan, "Mahalle aralarındaki pazar yerlerinde esnafımıza ve alışverişe gelen vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla pazar yerlerinde mobil olarak hizmet verecek tuvaletler ve mescit uygulamasını hayata geçireceğiz" diye konuştu.

SAMSUN'DA ENGELSİZ YAŞAM

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, "Şehrin, sosyal, ekonomik, kültürel ve teknolojik gelişmelerinden herkesin eşit faydalanabildiği bir Samsun sözü veriyoruz. İnsan öncelikli, hizmet odaklı anlayışımızla hareket edeceğiz. Sosyal dayanışmanın en güçlü örneğini sergileyeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nda 'Engelsiz Samsun' bilinciyle özel gereksinimli vatandaşlarımızın hareket kapasitesini artıracak uygulamalarla şehrimizi daha erişebilir hale getireceğiz. Engellilerimizin ulaşımlarını, ihtiyaçlarına uygun olarak dizaynedilmiş otobüsler ile sağlayacağız. Plaj ve sahillerimizi onların kullanımına uygun hale getireceğiz. Engelliler için parklarımızı ve engelli çocuklar için oyun alanlarımızı evrensel standartlara göre geliştireceğiz. Tarihi, kültürel ve turistik alanlarımızı engelli dostu hale getireceğiz" sözlerini kullandı.

samsun AK Parti SBB Başkanı Adayı Halit Doğan Türkiye Yüzyılı da Engelsiz Samsun Şehrin sosyal ekonomik kültürel ve teknolojik gelişmelerinden herkesin eşit faydalanabildiği bir Samsun sözü veriyoruz seçim çalışması yerel seçim samsun haber gündem haber