AK Parti temayül yoklamasında Murat İkiz'e sevgi seli

TAKİP ET

AK Parti Samsun'da temayül yoklaması yapıldı. Havza'nın önceki dönem efsane başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, teşkilat mensupları tarafından sevgi ve ilgiyle karşılandı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'nın ve partililerin katılımıyla "AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Temayül Yoklaması" gerçekleştirildi.

E-temayülde oylar klasik zarf ve pusula yerine bilgisayar ortamında elektronik olarak kullanıldı. Teşkilat mensupları, 89 aday adayı arasından milletvekili olmasını istediği 9 kişinin ismini seçti.

MURAT İKİZ'E YOĞUN İLGİ

Samsun'un Havza ilçesinde 2004-2019 yılları arasında üst üste 3 dönem 'Havza Belediye Başkanlığı' yapan Avukat Murat İkiz, teşkilat mensupları tarafından sevgi ve ilgiyle karşılandı. Havza'da hizmet ve yatırımlarla dolu 15 yıl geçirdiklerini belirten ve Havzalıların ''efsane başkanı" olarak söz ettiği Murat İkiz, seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi.

SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Temayül oylaması öncesinde AK Partili teşkilat mensuplarıyla sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirterek, "Bizde yoğun bir seçim hazırlıkları yapıyoruz. 17 ilçemizi ziyaret ederek teşkilat mensuplarımız ile hasbihal ettik. Moralimiz yüksek ve zafere kilitlenmiş durumdayız. Temayülde şahsıma gösterilen ilgi beni fazlasıyla memnun etti. Bu ilgiden dolayı teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Nazım AKPINAR