AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul: Muhtarlarımızla Birlikte İlçemizi Yükselteceğiz

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda ilçenin gelişimi için "omuz omuza" çalışma sözü verdi. Kul, muhtarların desteğiyle Terme'de yaşam kalitesini artırma hedeflerini paylaştı ve TAKE Derneği'nin eğitim çalışmasını izleyerek gönüllü çalışmaların önemini vurguladı.

Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, yerel seçimler öncesinde muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda, ilçede yaşam kalitesini artırma hedefini paylaştı. Kul, "Hep birlikte omuz omuza vererek ilçemizde yaşam kalitesini yükseltecek doğru ve nitelikli hizmetler gerçekleştireceğiz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş ve MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya ile birlikte muhtarlarla buluşan Kul, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaptı. Mahallelerin ihtiyaçlarının istişare edilerek, doğru çözümler üretileceğini belirten Kul, "Sizlerle birlikte çalışarak, ilçemizi daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Şenol Kul ayrıca, Terme Arama Kurtarma (TAKE) Derneği ve AFAD'ın ortaklaşa düzenlediği eğitim çalışmasını izledi. Kul, gönüllülük esasıyla yapılan bu tür faaliyetlerin önemine dikkat çekerek, TAKE'nin fedakâr çalışmalarını takdir etti.

Yalı Mahallesi'nde bir asker uğurlamasına katılan, bir nişan töreninde yüzük takan ve çeşitli işletmeleri ziyaret eden Kul, sosyal ve toplumsal etkileşimin yanı sıra yerel ekonomiye de destek olmayı hedefliyor. Kul'un bu yoğun programı, seçim öncesinde Terme halkıyla bağlarını güçlendirme ve ilçenin çeşitli kesimlerinin ihtiyaç ve beklentilerini doğrudan dinleme amacını taşıyor.

Cumhur İttifakı Şenol Kul Terme Arama Kurtarma AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Terme