AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul: 'Oyunuzu hak edene verin'

TAKİP ET

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul, SBB Adayı Halit Doğan ile birlikte ilçede halkla buluştu. Mitinge dönüşen buluşmada mesaj veren Kul, "Siz akıllı insanlarsınız. Kim ne veriyorsa alın, oyu da hak edene verin "dedi. 

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul, Yenidoğan Mahallesi Dörtyol mevkiinde düzenlenen ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan adayı Halit Doğan'ın da katıldığı mitingde coşkulu kalabalığa seslendi.

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul'un düzenlediği halk buluşması mitinge dönüştü. Buluşmaya SBB adayı Halit Doğan'da katıldı. 

Havai fişek gösterilerinin yapıldığı alanda önceki başkanlık döneminde mahalleye yaptığı çalışmaları anlatan Şenol Kul,  Bulvar Yolu ve Çevre Yolu Projesi’nin tamamlanmasıyla bölgenin daha hareket kazanacağını söyledi. Terme'nin önemli sorunlarının çözümü konusunda çalışmaların devam ettiğini, yeni yeni projeler ortaya koyduklarını ifade eden Şenol Kul, "Biz başkaları gibi seçim vaadi vermiyoruz. Söylediğimiz her konu ya başlamış ya devam eden yada başlamak üzere olanlar ve planlananlar" dedi.

'DEMOKRASİDE REKABET VE YARIŞ ESASTIR'

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul, seçimlere az bir süre kaldığı bu günlerde muhalefet  parti mensuplarının "Şenol (Kul) gitti, Ali (Kılıç) geldi, Ali gitti, Şenol geldi" şeklindeki eleştirel söylemlerini de yanıtladı. Kul, “Demokrasinin savunucusu olduğunu söyleyenlere soruyorum; demokraside rekabet ve yarış esas değil midir? Tabi siz hiç yarışmadan aday olduğunuz için bilmezsiniz… Biz her türlü sınavdan geçerek buraya geldik. Oy namustur. Kimse namusunu satmaz. Siz akıllı insanlarsınız. Kim ne veriyorsa alın, oyu da hak edene verin" ifadelerini kullandı. 

'ÇALIŞTIK KAZANDIK'

Kozluk ve Terme'de 10 yıllık belediye başkanlıkları döneminde 2 dairesini,  bir aracını sattığını ve yine o dönemde Terme'de kirada oturduğunu hatırlatan Kul, bütün servetini çalışarak, alın teri dökerek ve bilgi birikimiyle yaptığını sözlerine ekledi. 

samsun siyaset samsun haber gündem haber terme şenol kul halit doğan ak parti yerel seçim