AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul; Terme'de oyları bölmeyelim!

TAKİP ET

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul, tüm siyasi partilerin oylarına talip olduklarını belirterek "Oyları bölmeyin" çağrısında bulundu

Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul, Yenidoğan ve Elmalık mahallelerindeki evlere çat kapı ziyaretlerde bulundu.

Vatandaşlarla sohbet eden ve proje içeriklerini anlatan Şenol Kul, 31 Mart'ta bütün Termelilerin adayı olduğunu ve "Tüm partilerin oylarına talibim" dedi. Şenol Kul, "Bu yüzden oyları bölmeyerek sandıkta AK Parti çatısı altında birleşelim. Gelin bu yolda el ele vererek yürüyelim" dedi.

REKOR OYLA ÇIKALIM

AK Partili Şenol Kul, belediyelerin merkezi yönetim ile uyum içinde olmasının büyük avantaj teşkil edeceğini belirterek, "Bir bahane ile ilçemizin geleceğini ipotek altına almayalım. O nedenle diyorum ki; Terme'den rekor oyla çıkalım" sözlerini kaydetti.

Termeli hemşehrilerine güvendiğini ve inandığını, kendisine de güvenilmesini isteyen Şenol Kul, göreve gelmeleri ile birlikte açacakları 5 yıllık beyaz sayfayı gerçekleştirecekleri projelerle dolduracaklarını söyledi.

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul terme ilçesi vatandaş ziyareti seçim çalışması siyaset samsun samsun haber gündem haber