AK Partili Ersan Aksu: Davamızın Neferiyim

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 4 yılı aşkın süredir bulunduğu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ersan Aksu, partisinden 'Samsun Milletvekilli Aday Adayı' oldu.

Ersan Aksu, "2 Ocak 2019'dan bu yana onur ve şerefle yürütmekte olduğum Samsun İl Başkanlığı görevimden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Teşkilat Başkanlığımızın olurlarıyla 'Milletvekilliği Aday Adaylığı' için ayrılmış bulunmaktayım" dedi.
Ersan Aksu, "AK Parti'mizin bu kutlu yürüyüşünde davamızın mensubu olmaktan, milletimize hizmet etmekten, teşkilatımız ile birlik beraberlik içinde çalışmaktan, hemşehrilerim ile gönül gönüle, iç içe olmaktan son derece mutluluk duydum" dedi.

Ersan Aksu, şöyle konuştu; "Biz bu kutlu davanın, AK Parti'mizin her zaman bir neferi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz kocaman bir aileyiz. Milletimizle birlikte omuz omuza inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı'na, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023'e damga vurmaya hazırız. Cumhurbaşkanımızın liderlğinde milletimizin büyük desteğiyle ülkemize ve Samsun'umuza daha büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Asrın felaketinin yaralarını hep birlikte sarmaya,  afetzede vatandaşlarımızı kucaklamaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz. 20 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti kazandı, hiç kimse kaybetmedi. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimde de milletimizin büyük teveccühü ile yine Cumhurbaşkanımız kazanacak, yine AK Parti kazanacak, yine Cumhur İttifakı kazanacak. Böylece 85 milyon milletimiz kazanacak. Biz 85 milyon biriz, beraberiz. Biz Türkiye'yiz, birlikte güçlüyüz. Türkiye için, Samsun için yarın değil hemen şimdi diyoruz."