AK Partili eski başkandan dikkat çekici paylaşım

TAKİP ET

Atakum Belediyesi eski Başkanı Adem Bektaş, Çarşamba'da biyokütle enerji santrali ile ilgili yapılan eylemler hakkında dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Atakum Belediyesi'nin AK Partili eski Başkanı Adem Bektaş, Çarşamba ilçesinde kurulum çalışmaları tamamlanan biyokütle enerji santrali ile ilgili yapılan eylemler hakkında, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Bektaş, eylemcilerin İstanbul'dan geldiğini ileri sürerek, 'Garip' değerlendirmesini yaptı. 

Atakum Belediyesi eski Başkanı Adem Bektaş

İSTANBUL'DAN 
EYLEMCİ GELİYOR 

Çarşamba Ovası'nın mevcut durumu ile ilgili OKA tarafından hazırlanan 'Çarşamba ilçesi tarım sektörü raporunu' paylaşan Bektaş, "Çarşamba ovası ile ilgili 2018 yılında yapılmış bir araştırma. Ova dediğiniz yerde ekili fındık alanı  284 bin dekar. Ekili sebze alanı yaklaşık 100 bin dekar. Hazırlanan raporun baş sayfasındada enteresandır, sebze meyve resmi olması gerekirken, fındık resmi var. Çarşamba ovası ova denilince akla sebze meyve gelir ama, Çarşamba deyince fındık ve Kavak ağacı öncelikli oluyor. Sonrada İstanbul'dan gelip santral sebzelere zarar veriyor deyip eylem yapılıyor çok garip "açıklamasında bulundu. 

Eylemciler İstanbul'dan iddiası 
 
Eski Başkan Bektaş, biyokütle enerji santrali ile ilgili yapılan eylemler ile ilgili dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Bektaş, eylemcilerin İstanbul'dan geldiğini öne sürdü. Zekeriya FIRAT