Akaryakıt Fiyatlarındaki İddialara Cumhurbaşkanlığından Yanıt Geldi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı, seçim sonrası akaryakıt fiyatlarının üç haneli rakamlara çıkacağı iddialarına yanıt vererek, dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığını açıkladı.

31 Mart seçimlerinden sonra dolaşıma giren, akaryakıt fiyatlarının artarak üç haneli rakamlara çıkacağı ve bu nedenle tabelalarda değişiklik talep edildiği yönündeki iddialara Cumhurbaşkanlığı tarafından yanıt verildi.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı tespit edildiği belirtildi. İddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulanırken, dağıtım şirketlerinin fiyatların üç haneli rakamlara çıkacağına dair bir öngörüsü olmadığı ifade edildi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada dolaşıma giren iddiaların doğru olmadığı ve akaryakıt dağıtım şirketlerinin tabelalarda değişiklik talep etmediği belirtildi.

Açıklamada, kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen bu tarz dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası üç haneli rakamlara çıkacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığına ve dağıtım şirketlerinin böyle bir beklentisinin olmadığına dair net bir açıklama yapıldı.

akaryakıt akaryakıt fiyatları akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak sorusu cumhurbaşkanlığından açıklama Akaryakıt Fiyatlarındaki İddialara Cumhurbaşkanlığından Yanıt Geldi kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen bu tarz dezenformasyonlara itibar edil