AKKIR Makina'ya ziyaret

TAKİP ET

SBB Başkanı Mustafa Demir ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Sagimad Toptancılar Sitesi'nde otomotiv yedek parçaları üreten AKKIR Makina'yı ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve beraberindeki heyetle birlikte Sagimad Toptancılar Sitesi'nde Türkiye'de bakır alanında otomotiv yedek parçaları üzerine üretim yapan AKKIR Makina'yı ziyaret etti.

Sagimad Toptancılar Sitesi'nde yeni yapılan Hazreti Hamza Camisi'nde cuma namazını kıldıktan sonra AKKIR Makina firmasının işyerini gezerek çalışmaları hakkında bilgiler alıp, hayırlı bol kazanç dileklerimizi ileten heyet, çalışanlarla sohbet etti ve işletme sahipleri Enes Kırman ile Şuayip Kırman'dan bilgi aldı.

103 KİŞİYE İSTİHDAM
AKKIR Makina yetkilileri, 3 bin 500 metrekare kapalı, 1 bin 500 metrekare açık olmak üzere toplamda 5 bin metrekare alanda 103 çalışan ve 25 makina ile Sampa'nın ana tedarikçisi olarak faaliyet gösterdiklerini belirtti. Türkiye'de bakır alanında tek olan AKKIR Makina'nın ağır vasıta araçların otomotiv yedek parçaları, kontak meme ucu gibi daha birçok ürün üretiyor.

Sagimad Toptancılar Sitesi'nde faaliyet gösteren AKKIR Makina'yı ziyaret eden heyet, işletme sahipleri Enes Kırman ile Şuayip Kırman'dan bilgi aldı. N.Alper CABBAR