Akşener'den Mansur Yavaş'a Yanıt: 'Ya Herro Ya Merro Diyemedi'

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın adaylık açıklamalarına sert bir şekilde yanıt verdi. "Ya herro ya merro diyemedi. Milletin talebini kabul etmekten korktu" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylık açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Akşener, bir televizyon programında yapılan açıklamalar üzerine, "Sayın Mansur Yavaş korkaklığını bizim partimize operasyon çekerek cesaret örneği haline çevirdi. Bunu ayıpladığımı ifade etmek isterim. Kendisine şahitli, ispatlı bu (adaylığı) söylendi. Dolayısıyla cesaret edemedi. Vatandaşın, milletin talebini kabul etmekten korktu... Ya herro ya merro diyemedi... O cesareti gösteremedi, o mücadeleyi veremedi. Sonuç itibariyle o günler geçti, bugün itiraf etti. Partimizin il başkanının, bütün ilçe başkanlarının istifa ettiğini ve kendisiyle çalıştığını itiraf etti. Yani cesareti İYİ Parti'ye göreymiş. Kendisini alkışlıyorum" şeklinde konuştu.

İYİ Parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş adaylık akşenerden sert tepki gündem politika samsunhaber haber sondakikahaber