Akşener: Erdoğan'ın Beni İlk Tehdidi Değil, Bunlara Pabuç Bırakmam

TAKİP ET

Adıyaman'da konuşan İYİ Parti lideri Akşener,  "beni kendinle uğraştırma" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. "Sayın Erdoğan'ın beni ilk tehdit edişi değil" diyen Akşener, "Ben bunlara pabuç bırakmam. Adresim belli, partimin adresi belli. Demirden korksak trene binmezdik. Çantam elimde, benim için Silivri soğuk değil" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı depremin vurduğu Adıyaman’da incelemelerde bulundu. Çadır kent ziyaretlerinin ardından kameraların karşısına geçen Akşener tespit ettikleri eksiklikleri ve vatandaşın taleplerini basınla paylaştı.

“BENİ İLK TEHDİT EDİŞİ DEĞİL”

Açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik “Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” sözleri hatırlatılan Akşener, “Sayın Erdoğan’ın beni ilk tehdidi değil, bu beni üçüncü tehdidi” yanıtını verdi.

“RECEP BEY NEDEN BU KADAR SİNİRLİSİN”

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü:

* 31 Mart seçimlerinde ‘Bu bayanın zaten dokunulmazlığı yok. Bu bayanı hapse gönderirim’ dedi. Ben de elime çantayı hazırladım, ‘buyur bilader’ dedim. Birinci tehdit buydu.

* İkincisi, Rize’de ‘ey gelin hanım görürsün gününü, bunlar iyi günlerin demişti’ dedi, Rize’de bir sürü yanlış iş oldu. Her şeye rağmen gittim Rize’ye. Bu ikinci tehditti.

* Şimdi de “Benim adım Erdoğan beni kendinle uğraştırma” diyor. Ben de diyorum ki Recep Bey neden bu kadar sinirlisin. Devr-i iktidarında namusuma, şerefime sahibi olduğunuz televizyon kanalından iftira atıldı, bununla ilgili mücadele ettim.

“SEN ÖNCE YANINDAKİ YALAKA TAYFANA BAK”

* Sen beni aradın, gereğini yapacağını söyledin. O iftirayı atan şerefsizlerin hepsi senin mahkemelerinde beraat etti. Devri iktidarında evim basıldı. Basanların tamamı beraat etti.

* Ey Erdoğan sen önce otur, bunlara bak. Yanındaki yalaka tayfasına bak. Sana yanlış bilgi veren, temel atma tiyatrosunu yaptıran cahil, yalaka tayfasını tehdit et. Sen beni tehdit edemezsin.

* Cumhur İttifakı içindeki sisteme inanamıyorum. Bir sabah uyanıyorum ben Türkiye’nin en yerli milli insanıyım, ertesi gün PKK’lı oluyorum, ondan sonra ki gün faili meçhulcü oluyorum. Yahu karar verin kardeşim ben neyim. Bunların hepsi birbirini zıttı ama hepsini bir arada oldum.

* Sayın Erdoğan da beni iyi tanır ki ben bugüne kadar hiçbir tehdide pabuç bırakmadım. Adresim belli, partimin adresi belli. Demirden korksak trene binmezdik. Çantam elimde, benim için Silivri soğuk değil.

* Recep bey bu sinire gerek yok. Eskiden beri seni tanıyan biri olarak tavsiye edeyim; papatya çayına devam.

SÖZCÜ