Aksu: '21 Yıldır Devasa Eserler Kazandırıyoruz'

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, "21 yıldır olduğu gibi bugünde gençlerimiz için ülkemize devasa eserler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Türkiye Yüzyılı hedefinde toplumun tüm kesimleri ve gençlerimiz ile omuz omuzayız "dedi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aksu, "Milli mücadele şehri Samsun'da 104 yıl önce yakılan istiklal meşalesini milletimiz ile birlikte gururla taşımaya devam ediyoruz "dedi. 

'OMUZ OMUZAYIZ'

Aksu, "Bugüne kadar ülkemizi güçlendirmek ve dünyada söz sahibi devletler arasında yer almasını sağlamak adına  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türk milleti, 19 Mayıs ruhunu yüreğinde hep yaşamış, birlik, beraberlik ve cesaretiyle dünya'ya güçlü mesajlar vermiştir. Büyük hedeflere yürüyen, şer odaklarına asla fırsat vermeyen milletimiz her alanda onurlu mücadelesine devam etmektedir. Ülkemizin yarınları, Türkiye Yüzyılı'nın emanetçileri,   güven ve umut duyduğumuz gençlerimize çok büyük değer, destek ve önem veriyoruz.  21 yıldır olduğu gibi bugünde gençlerimiz için ülkemize devasa eserler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Türkiye Yüzyılı hedefinde toplumun tüm kesimleri ve gençlerimiz ile omuz omuzayız. Cumhurbaşkanımız liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ve  kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz "ifadelerini kullandı.