Aksu: 'Enflasyon mitingi etkilemez'

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, 'enflasyon mitingini etkiler mi?' sorusuna Şanlıurfa mitingini örnek gösterdi ve "endişemiz yok" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağı miting ve toplu açılış töreni öncesinde açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, diğer kentlerden taşıma bir miting olmayacağını, sadece Samsunluların meydanı dolduracağı bir miting söz konusu olacağını söyledi.

AK Parti mitinglerinin her dönemde bir öncekinden daha kalabalık ve çoşkulu olduğunu sözlerine ekleyen Ersan Aksu, Şanlıurfa mitingini örnek gösterdi.

ENFLASYON BİZİ ETKİLEMEZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'a 'gözbebeğim' dediğini hatırlatan ve mitinge yoğun bir katılım olacağına inandığını kaydeden AK Partili Aksu, "24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde Samsun'da yaptığınız miting döneminde enflasyon yüzde 16’larda idi. Bugün ise yüzde 85’lerde. Bu durum mitinge olan katılımı olumsuz etkilemez mi?" sorusuna şöyle cevap verdi;

"2 yıllık bir salgın süreci yaşandı. Bu durumdan tüm dünya etkilendi. Tüm dünyada bir enflasyon sorunu oldu. Dolayısıyla bizde de oldu. Bunun olumsuz yansımasını en az biz yaşadık. Bununla ilgili Cumhurbaşkanımız çok ciddi gayretler ve çalışmalar yürüttü. Başarılı da olduk. Daha da iyi olacak. Şanlıurfa mitingi bu sorunun cevabıdır. Bunun bir benzeri de hiç şüpheniz olmasın. Samsun'da da yaşanacak. Bizim bu noktada hiçbir endişemiz yok" şeklinde cevap verdi.

Selçuk KAYA

Ersan Aksu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'u 'gözbebeğim' olarak nitelendiriyor. Samsun'da Erdoğan'ın mitingleri kalabalık ve coşku içinde geçiyor.