Aksu İstifa Etti, Aday Adayı Oldu

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanlığı görevini 4 yıldır sürdüren Av.Ersan Aksu, 14 Mayıs seçimlerinde Samsun milletvekili aday adayı olduğunu duyurarak görevinden istifa etti. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 4 yılı aşkın süredir bulunduğu AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İl Başkanlığı binasında İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla düzenlenen toplantıda açıklama yapan Aksu, "2 Ocak 2019'dan bu yana onur ve şerefle yürütmekte olduğum Samsun İl Başkanlığı görevimden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Teşkilat Başkanlığımızın olurlarıyla Milletvekilliği Aday Adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım" dedi. 

Aksu, AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. 

'CUMHUR İTTİFAKI 
KAZANACAK' 

Başkan Ersan Aksu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimde de milletimizin büyük teveccühü ile yine  Cumhurbaşkanımız kazanacak, yine AK Parti kazanacak, yine Cumhur İttifakı kazanacak. Böylece 85 milyon milletimiz kazanacak. Biz 85 milyon biriz, beraberiz. Biz Türkiye'yiz, birlikte güçlüyüz. Türkiye için, Samsun için yarın değil hemen şimdi diyoruz. Ülkemize, şehrimize, milletimize ve partimize hayırlı olsun "dedi. 

N.Alper CABBAR