Akyapı İstanbul Konut Projeleri

TAKİP ET

İstanbul ülkemizin en büyük şehri, pek çok açıdan da kalbi konumundadır. Tarihi dokusu, bulunduğu lokasyon ve daha pek çoğu ile aynı zamanda dünyanın sayılı metropollerindendir. Geçmişten günümüze İstanbul sürekli bir değişim ve gelişim içinde olmuş ve bu alanda özellikle yapı inşaat sektörünün payı çok büyüktür. Farklı şirketler şehrimizin değişim ve dönüşümünde pay sahibi olmaya çalışmışlardır. Bunlardan birisi de Akyapı’dır.

Akyapı İstanbul konut projeleri ile ilk günden bu yana fark yaratmakta ve bütün müşterilerini ayrıcalıklı kılmaktadır. Firma, 1998 yılında sektöre adım atamış ve ilk günden itibaren uzman bir mühendis kadrosuyla, eşsiz yaşam alanlarını inşa etme gayesiyle çalışıyor.

Bugüne kadar İstanbul genelinde 10 bin 500’den fazla konut inşa etmiş olan firma, yeni projeleriyle de ev sahibi olmak isteyenlerin, konut yatırımı yapmak isteyenlerin tercihi olmaktadır. Geleceğin mühendisliği fikriyle çalışan firma, her projesinin yer seçiminden tasarımına ve sürdürülebilirliğine kadar bütün detaylarına hassasiyet göstermektedir. Böylece sadece satışa kadar değil, daha sonra da güvenle ardında durabileceği yapılar teslim etmektedir.

En Özel İstanbul Konut Projeleri

Akyapı konut projeleri öncelikle lokasyon olarak şehrin en değerli ve gelecek vadeden yerlerine inşa ediliyor. Yıllardır tamamladığı bütün projeler bugüne bölgesinin örnek projeleri arasında yer alıyor. Bu nedenle tercih edeceğiniz konutlar hem bugün hem de gelecekte değerlerini koruyacaklar, yatırımınıza değer katacaklardır.

Firma her konut projesinde Türk aile yapısına uygun tasarımlar yapıyor. Bir ev, bir aile fikriyle hareket ederek ailelerin içinde rahatlıkla konaklayabilecekleri, uzun yıllar yaşayabilecekleri, her ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri konutlar inşa ediyor. Konutlarını en ideal konseptlerde tasarlayarak kullanışlılığı en temel özelliklerden birisi kabul ediliyorlar ki bugün İstanbul’daki pek çok konut kullanışsız tasarımlarıyla rahatsız etmektedir.

Firmanın İstanbul konut projeleri çok farklı genişliklere ve konseptlere de sahip. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 gibi farklı oda sayılarına ve genişliklere sahip konutlar arasında size en uygununu tercih edebilmenizi sağlıyor. Üstelik tamamında konfordan, şıklıktan ve kullanışlılıktan ödün vermeyerek her zaman severek içinde yaşayabileceğiniz konutlara sahip olmanızı sağlıyor.

Tamamlanan Akyapı Konut Projeleri

Akyapıkonut projelerisakinlerine pek çok olanağı da sağlıyor. Sitelerinde peyzaja ve yeşil alana büyük önem veren firma, sürdürülebilirlik açısından geniş doğal alanlar oluşturuyor. Restoran ve kafeterya, kapalı otoparklar, kapalı spor alanları, fitness salonları, Türk hamamı, sauna ve buhar odaları gibi pek çok sosyal olanağı projelerinin hemen birçoğunda kullanıyor.

Bugüne kadar tamamladıkları konut projeleri arasında Limonlu Bahçe Konakları, Mavera Homes, Park Mavera 1, Park Mavera 2,Beyzade Konağı, AirportHill, Seyranşehir, Laleşehir Konakları, Mavera Comfort, Bahçetepe İstanbul ve dahası yer alıyor. Tamamında en iyi işçilik ve malzeme ile aynı zamanda güven veriyor. Standartlarını her defasında yükselterek projelerine devam ediyor.