Alaçamlı çifçiler Antalya'da

TAKİP ET

Alaçam Ziraat Odası çiftçileri, Antalya'da düzenlenen dünyanın en büyük tarım sektörü fuarı 'Growtech'e katıldı. Yeni teknolojilerin ve ekipmanların tanıtıldığı fuarı gezen çiftçiler, firmalardan bilgi aldı

Avrupa'nın en büyük ikinci, dünyanın ise dördüncü büyük örtü altı (seracılık) sektörüne sahip olan Türk tarım sektörünün en güçlü ve en büyük fuarı olan Antalya Growtech Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı'na Alaçamlı çiftçiler büyük rağbet gösterdi.

Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneği, Alaçam Ziraat Odası Başkanlığı, Alaçam Muhtarlar Derneği ve Alaçam İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde 23-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Growtech Antalya Tarım Fuarı'na katılan çiftçiler, yeni teknolojik ekipmanları yerinde inceleme fırsatı buldular.

TARIM MODERNLEŞİYOR
Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, "Dünyanın en büyük tarım sektörü fuarı olan Growtech Tarım Fuarı, sektörün global profesyonellerini bir araya getiriyor. Alaçam Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği olarak çiftçilerimizle fuara katılım sağladık. Amacımız çiftçilerimizin gelişen ve modernleşen tarım teknolojilerini yerinde görmesidir. Ekipmanlarını yenilemek isteyen çiftçilerimiz firmalarla bilgi alışverişinde bulundu ve yeni ekipmanları inceleme fırsatı buldu" dedi.

Nazım AKPINAR