Alaçamspor Bocce takımı milli sporcular İspanya'ya gitti

TAKİP ET

Alaçamspor Bocce takımı milli sporcuları 6-9 Ekim tarihleri arasında İspanya'nın Palma del Mallarco şehrinde yapılacak Avrupa Bocce petank Gençler ve Ümitler şampiyonasında ülkemizi temsil etmek üzere yola çıktı. 

KÖY ÇOCUKLARINA ÖRNEK OLDULAR
Beden Eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir, üç aydır yoğun bir antreman programı ile Avrupa şampiyonasına hazırlandıklarını ifade ederek; "İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çok küçük yaştan beri bocce ile ilgilenen bu köy çocukları Türkiye şampiyonalarında birçok şampiyonluk elde etti. Kendilerinde küçük bir çok köy çocuğuna örnek oldular" dedi. 

DESTEĞE TEŞEKKÜR
İspanya da yapılacak Avrupa Şampiyonasında hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Bozdemir, "Sporcularımız İnşallah Ülkemize Şampiyonluğu getirecekler. Bütün sporcularımla gurur duyuyorum. Bize destek olan herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Genç Türk Milli takımı kadrosunu Alaçamspor bocce takımı sporcularından Rabia Nur Uzunay, Demet Şahin, Büşranur Uzun oluştururken, Ümit Türk Milli takımında ise Selma Kalanç, Aylin Emir, Gülcan Gündoğdu, Fatmanur Alçin yer aldı.   Zekai ANIL