Ali Babacan'dan Erdoğan'a "Bu Benim Final Seçimim" Sözlerine Yanıt: "Daha Önce Defalarca Yaptı Bunu"

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim final seçimim" açıklamalarına cevap verdi. Babacan, Erdoğan'ın daha önce de benzer sözlerle seçimlere gittiğini belirterek, "Seçime gidiyoruz, 'Son bir defacık destek verin' diyor" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Şereflikoçhisar'da gerçekleştirdiği seçim gezisi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu benim final seçimim" açıklamalarına yanıt verdi. Bir esnafın Erdoğan'ın bu sözlerini hatırlatması üzerine Babacan, daha önce de benzer açıklamaları defalarca duyduklarını ifade etti.

Babacan, "Daha önce de yapmıştı açıklamalar da… Şimdi o diyor ki, 'Son bir defacık bana oy ver' diyor" şeklinde konuştu. Adaylık konusunda önceki açıklamalarını hatırlatan Babacan, Erdoğan'ın seçim dönemlerinde benzer söylemleri sıkça kullandığını belirtti.

Bir esnafın Erdoğan'a yönelik eleştirilerine de değinen Babacan, "Sözler tutulmuyor ki. Seçimden önce 'Faiz inecek, daha da inecek' demedi mi? Seçildikten sonra 8 ayda 8 kere faiz artırdı" şeklinde konuştu. Esnaf da Erdoğan'ın amacının İstanbul ve Ankara'yı almak olduğunu ifade ederek, "İnşallah kazanamaz, tek temennim o" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan cumhurbaşkanı erdoğan sözlerine tepki siyaset gündem samsunhaber haber