Ali Kaan'dan Samsunspor'a veda mesajı

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'un sezon başında Ankaragücü'nden kiralık olarak kadrosuna kattığı Ali Kaan Güneren, Kırmızı-Beyazlı camiaya veda etti. Ali Kaan'ın, 'Büyük Samsunspor camiasına veda' başlığıyla yayınladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

YENİ TECRÜBELER EDİNDİM

“Bugün itibariyle Samsunspor ile 1 yıl için kiralık olarak imzaladığım sözleşmenin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Samsun şehrine tek bir hedef doğrultusunda, 11 yıllık hasreti dindirmek, şampiyonluk kupasını kaldırmak için geldim. Nihayetinde gelirken aklıma koyduğum o büyük şampiyonluğu yaşadım. Bu forma altında yeni tecrübeler edindim. Oynadığım süre boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.”
 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

“Öncelikle, sayın Başkanımız Yüksel Yıldırım’a, kısa süre çalışma fırsatı bulduğum Bayram Bektaş hocama, gelişimime büyük katkı sağlayan teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu ve ekibine, bizim için gecesini gündüzüne katan şampiyonluğumuzun gizli mimarı tüm emekçi personelimize, her karşılaşmada hedeflerimiz uğruna birlikte ter döktüğüm tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Son olarak, sokakta, tesislerde, stadyumda yer farketmeksizin her koşulda yanımızda olan tüm taraftarımıza kıymetli desteği için sonsuz teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgi ve saygılarımla”