Amasya'da BİM'ler Mercek Altında!

TAKİP ET

MHP'li Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kentteki BİM marketlerini abluka altına aldı. Sarı, "Onların güvendikleri okyanus ötesinde kaldı. Fahiş fiyatta kim işlem yaparsa bende o marketleri kapatırım" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ ile ilişkisi araştırılsın" ifadelerine BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç'ın; "Bizi terörist ilan edenlere söyleyeceklerimiz var" söylemlerini MHP'li Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı sert sözlerle eleştirdi.

KAPANACAKSA KAPANACAK!
'Amasya Belediye Başkanı' olduğu günden beri zincir marketlerin hiçbirine ruhsat vermediğini hatırlatan Mehmet Sarı, "O kadar baskı, talepler oldu. Özellikle adı geçen marketin açılmasına müsaade etmedim" dedi. Zabıta ekiplerinin marketleri denetlediklerini vurgulayan Sarı, "Kapanması gereken varsa kapanacak. Ceza verilmesi gereken varsa verilecek. Mevzu budur. Ben bu halkın soyulmasına müsaade etmem" ifadelerini kullandı.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları söyledi; "Hangi akla hizmetle ya da kimler tarafından örgütlendiği belli olmayan bir gafilin bir cahilin açıklaması Türk milletinin dikkatini çekmiştir. Onun haddi de değildir hakkı da değildir Sayın Devlet Bahçeli'ye dil uzatma cesaretini göstermesi. Manda yüreği yemiş olması lazım. Herkes dilinin ayarını bilmek zorundadır. Bilmezse haddini bildiren mutlaka olacaktır."

O TARAFA GÜLE GÜLE
Başkan Mehmet Sarı, "Daha önce bizde bunların sabıkaları var. Fahiş fiyatta kim işlem yaparsa bende o marketleri kapatırım. Bunların kim olduğunu da biliyoruz. Onların güvendikleri okyanus ötesinde kaldı. O tarafa güle güle. Hem bu millete tezgâh yapacaksınız, ihanet içerisinde bulunacaksınız, hem de bu milletin parasını alacaksınız" şeklinde konuştu.

N. Alper CABBAR

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "Kapanması gereken varsa kapanacak. Ceza verilmesi gereken varsa verilecek. Fahiş fiyatta kim işlem yaparsa bende o marketleri kapatırım" dedi.