Amasya Taşova'da Trajik Kaza: 1 ölü 1 yaralı

TAKİP ET

Amasya Taşova'da Acı Kaza: Cenaze Yolculuğu Sırasında Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı

Amasya'nın Taşova ilçesinde, bariyerlere çarpıp yağmur suyu kanalında sürüklenen bir otomobilde yaşanan feci kaza, aynı aileden bir kişinin ölümü ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Kaza, ailenin Muğla'dan Ordu'daki bir cenazeye katılmak üzere yola çıktıkları sırada meydana geldi.

Olay, Amasya-Taşova karayolunun Dutluk köyü yakınlarında gerçekleşti. 48 R 8115 plakalı aracın sürücüsü Harun Okkay'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan kaza, aracın önce bariyerlere çarpması ardından yağmur suyu kanalına düşerek metrelerce sürüklenmesiyle vuku buldu.

Kazada, araçta bulunan Seyhan Okkay olay yerinde hayatını kaybederken, Harun Okkay kazadan yara almadan kurtuldu. Annesi Yeter Okkay ise yaralı olarak Taşova Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza sonrası bölgeye polis, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Kazayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Bu trajik olay, cenaze yolculuğuna çıkan bir ailenin üzücü kaderini ortaya koyarken, kaza yerindeki hurdaya dönen araç, yaşananların şiddetini gözler önüne serdi.

samsun haber samsun kaza trafik kazası