Amerika WhatsApp Numarası Nasıl Alınır

TAKİP ET

Amerika whatsapp numarası nasıl alınır arayışı içindeyseniz tam yerine geldiniz. Birçok oyun, web sitesi ve uygulamada kullanabileceğiniz tek kullanımlık numara hizmeti vermekteyiz. Onay tr üzerinden hangi ülkeler ve numaralar var göz gezdirmenizi tavsiye ediyoruz. Numara almak isteyen herkes ön koşul olarak siteye üye olmalıdır.

Amerika numarası alma işlemi oldukça az bir zaman gerektir. Çok hızlı bir şekilde Amerika ve istediğiniz diğer ülkeler için numara talebi oluşturabilirsiniz. Üyelerin keyifli vakit geçirebilmesi için tüm olanaklarımızı kullanmaktayız. Çok uygun fiyatlara sunduğumuz sanal numara kişiye özel olmaktadır. Almış olduğunuz numara tek kullanımlık olup belirttiğiniz servislerde kullanıma açıktır.

Amerika Telefon Kodu

Amerika whatsapp numarası nasıl alınır ve bu numaraya ait kod nedir gelin birlikte bakalım. İnternet adresimiz üzerinden sitemize kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Merak etmeyin kayıt olma işlemi oldukça kolay ve kısa. Hadi yapalım o zaman! Onay tr sitesine erişim sağlayarak kaydol. Eğer hesabınız varsa direkt giriş yapabilirsiniz. Amerika numarası alma kodu ana sayfa üzerindedir. Kod (+1) olacak şekilde işleme alınız. Kayıt aşamaları birkaç adımdan oluşuyor. Kayıt olma aşamaları:

Ana sayfa sağ üst köşedeki ‘’kayıt ol ‘’butonuna tıkla

Ad-Soy ad alanını doldur

Güncel e mailini gir

Şifre belirle

Bakiye yükle

Sms onay hizmetine aşamaları tamamlayarak erişebilirsiniz. Bakiye yükleme miktarları farklıdır. Belirli bir aralığa sahip bu işlem site içi satın alımlar için zorunludur. Yükleyeceğiniz miktar minimum 5tl olarak sizlere bildiriliyor. Farklı tutar ekle butonuna tıklayarak istediğin miktarda para yükleyebilirsiniz.

Amerika Numarası Alma Yolları

Amerika whatsapp numarası nasıl alınıryazımızın içeriğinde ayrıntılı bir şekilde anlattık. Üyelerin yükleyeceği minimum ücreti ödedikten sonra hangi ülkeyi istiyorsa ona göre işlem yapılmaktadır. Site içi satın alımlarınızı dikkatli bir şekilde yapmaya özen gösteriniz. Ödeme yöntemlerini sizin için çeşitlendirdik. İsterseniz kart ile ödeme yapabilir isterseniz de papara seçeneğini kullanabilirsiniz. Satın almış olduğunuz numarayı istediğiniz platform da kullanabiliriz.

Numara onay ile Abd numarası almakartık çok basit. Üyelerimize güvenle sanal numara temin edebilecekleri bir platform olanağı sağlıyoruz. Numara üzerinde ki haklar tamamen size aittir. Hangi uygulamada kullanmak isterseniz erişim sağlayabilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz ülke sınırları içinde sınırsız bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Numara otomatik sistem sayesinde anında size iletiliyor. Numara satın almak istemeyenler için de seçenekler sunuyoruz. Sanal numaraya kiralama yöntemi ile sahip olma fırsatınız mevcuttur. Kiralanan numaralar 4 saat kullanıma açık durumda kalır.

Amerika Fake Numara Hizmeti

Mobil onay nasıl kiralanır sitemiz üzerinden çok rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz. Numara kiralama da süre sınırlaması mevcuttur. Sürede yaşanan bu sınırlama şimdilik bu şekildedir. Fake numara almak isteyenler için kaçırılmaz fırsatlar sunuyor. Uygun fiyat garantisi ile birlikte sınırları aşın. Amerika numarası alma ve kullanma detayları size başvuru esnasında bildiriliyor. Numarayı alırken hangi alanda kullanılacağı belirtilmelidir. Sonrasında numarayı güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Sanal numara ile bulunmaz olun! Gerçek kimliğini bildirmek istemeyenler için harika bir fırsat.

Amerika whatsapp numarası nasıl alınır detaylandırdık. Teknoloji çağında olduğumuz aşikâr öyleyse ne duruyorsunuz! Sizde ihtiyaç duyduğunuz alanlar için sanal numara satın alabilirsiniz. Sitede üyelere verilen bütün numaralar İlk kez kullanıma sunulmaktadır. Böylece güvenlik ile ilgili hiç bir sorun yaşanmamaktadır. Tamamen kişiye özel olmasının avantajlarını kullandığınız alanlarda fark edeceksiniz. Sanal numara ile istediğiniz tüm uygulama, oyun ve sitelere rahatlıkla kaydolabilirsiniz.