Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Başkanı Halit Katı ve Yönetimi Güven Tazeledi

TAKİP ET

İstanbul'da faaliyet gösteren Samsunluların buluşma çatısı Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği'nin kongreleri gerçekleşti. Başkan Halil Katı ve yönetimi güven tazeledi. Kongreye yoğun katılım gerçekleşti

Anadolu SADEF 4'ncü Olağan Kongresi ile Sancaktepe Samsunlular Derneği'nin 6'ncı Olağan Kongresi İstanbul'da Kadir Topbaş Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kongre divan seçimi ile başladı. Divan Başkanlığı'nı Müslüm Çamuroğlu yaparken, üyelikleri ise Mustafa Bilgin ile Kemal Özdemir yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Faaliyet raporları ve açılış konuşmasını Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halil Katı yaptı. Başkan Halit Katı, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Halit Katı, "Pandemi döneminde, 6 Şubat'taki ülkemizi yasa boğan depremlerde olsun tüm imkanlarımızı vatandaşlarımız, ülkemiz için kullandık. Dün olduğu gibi bugün de her koşulda maddi manevi sosyal sorumluluk anlayışımızla, taşın altına elimizi koymaktan geri kalmayacağımızı belirtmek isterim. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar öğrencilerimize burslar verdik, devam edeceğiz. Burslarda ve sosyal projelerde katkısı bulunan herkese teşekkürlerimi sunmak isterim. Mübarek Ramazan aylarında iftarlar düzenledik. Etkinlikler yaptık. STK'ların toplantılarına katılım sağladık" dedi.

KONGREYE GENİŞ KATILIM

Konuşmasına teşekkür ederek devam eden Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halil Katı, şöyle konuştu; "Kongremize katılım sağlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz'a, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar'a, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu'na, SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı'ya, BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu'na, Samandıra geçmiş dönem Belediye Başkanı kıymetli büyüğümüz Abdullah Bayram'a, LADEF Genel Başkanı Fatih Zeybek'e, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Şahin ve Ercan Kader'e, Sancaktepe Belediye Meclis Başkanvekili Haşim İskender'e, Sancaktepe Kültür Müdürü Mehmet Emin Yavuz'a, meclis üyelerimiz, dernek başkanlarımız ve Müslüm Çamuroğlu'na, Ankara'dan kongremize katılan ASİAD Genel Başkan Yardımcısı Şenol Yiğit'e, Sakarya'dan katılım sağlayan Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetim kurulu üyelerine, Sakarya'da her daim Samsunluların abisi ve dernek yöneticisi Hafi Gündoğdu'ya, Sakarya'da Samsun hareketini başlatan abimiz Ramazan Demir'e, Sabri Temur ve Ali Aslana'a, divan heyetinde görev alan yıllarca birlikte yol arkadaşımız Mustafa Bilgin ve Kemal Özdemir'e, Samsunspor'da bir dönem yöneticilik yapan can dostum yol arkadaşımız Berati Olgun'a, yönetim kurulu yol arkadaşımız kıymetli kardeşim can dostum İbrahim Deniz'e, ismini sayamadığım tüm gönül dostlarıma yönetim kurulumuza, yol arkadaşlarımıza, delegelerimize, bölge muhtarlarımıza, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, milletvekili adaylarımıza ve katılım sağlayan Samsunlu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız."

 

Daha sonra sırasıyla Mimar Remzi Kozal, Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, SAMKON Genel Sekreteri Mustafa Şeker,  SAMKON Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Deniz, Ladik Dernekler Federasyonu (LADEF) Genel Başkanı Fatih Zeybek, SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Dövücü ve diğer konuşmacılar birlik ve beraberlik mesajları vererek, Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği'nin kongrelerine tek liste halinde giren Başkan Halil Katı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dilekleri ile başarılar dilediler.

Yapılan kongre sonucunda Halil Katı, güven tazeleyerek yönetimi ile birlikte yeniden başkan seçildi. Kongrenin sonunda ise yöresel lezzetler ve keşkek ikramında bulunuldu. Kongre anı fotoğraflarını çekimi ile sona erdi.


Mimar Remzi Kozal


BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu

SAMKON Genel Sekreteri Mustafa Şeker


SAMKON Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Deniz


LADEF Genel Başkanı Fatih Zeybek


SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı


Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Dövücü


AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz


AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar


Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halil Katı