Anadolu Sağlık Sen'den Çağrı: Sağlık Çalışanlarına Bayram İkramiyesi Verilmeli

TAKİP ET

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, sağlık çalışanlarının fedakarca yaptıkları hizmetlerin takdir edilmesi gerektiğini vurgulayarak, Anayasa'nın ve ilgili maddelerine atıfta bulunarak, devletin çalışanların hayat standartlarını yükseltmek ve ekonomik sıkıntılarını hafifletmekle yükümlü olduğunu belirtti.

Memur maaş zammının enflasyonun altında kaldığını dile getiren Taşkın, bu durumun memurları ekonomik olarak mağdur ettiğini ifade etti. Sağlık çalışanlarının özverili hizmetlerinin devam etmesi için sorunlarının çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Taşkın, devletin sağlık çalışanlarının ekonomik sıkıntılarını gidermek için Bayram İkramiyesi gibi adımlar atması gerektiğini savundu. Bu ikramiyenin hastanelerin döner sermayelerinden karşılanabileceğini önerdi.

Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulunan Taşkın, tüm sağlık çalışanlarına, unvan ve görev ayrımı yapmadan Bayram İkramiyesi verilmesi gerektiğini belirtti ve bu konuda adım atılmasını talep etti.

Anadolu Sağlık Sen Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın Anadolu Sağlık Senden Çağrı Sağlık Çalışanlarına Bayram İkramiyesi Verilmeli Memur maaş zammı enflasyon sağlık çalışanları gündem samsun haber haber