Analig Ragbi İl Birinciliği Çarşamba'da Başladı

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Sezonu Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği Çarşamba Şehir Stadyumu'nda start aldı. 

DERECİ BAŞARI DİLEDİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, açılışta yaptığı konuşmada; "6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde 10 ilimiz etkilendi. Bu 10 ilimizde yaklaşık 50 bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Bunların arasında Gençlik Spor Bakanlığımız bünyesinde 78 personelimiz de vefat etti. Bu nedenle Anadolu Yıldızları ligimize bu sene şube müdürü iken depremde hayatını kaybeden Osman Bayrakdar ismini verdik. Çarşambamız turnuvaya ev sahipliği yapacak. Ben bütün takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum”  ifadelerini kullandı.

SEZONUN SON FİNALİ

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise, ilçelerinde her türlü spor branşına ev sahipliği yapmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını vurgulayarak, “Uzman antrenör kadromuzla her branşta sporcular yetiştiriyor, bu sayede uluslararası turnuvalarda bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara altyapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde sezonun son finali, Çarşambamızın ev sahipliğinde yapılıyor. Müsabakalara tüm sporseverlerimizi bekliyoruz” dedi. 


Açılış seremonisinde Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Sicil Lisans Şube ve Spor Kulüpleri Şube Müdürü Murat Altun takımlara başarı diledi. Seremoniye Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek de katıldı.