Ankara'da ASFED kuruluyor

TAKİP ET

SAMKON Başkanvekili ve ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Ankara Samsunlular Federasyonu'nu kurma kararı aldıklarını söyledi. Yılmaz, "Bürokratlar, iş dünyası, dernekler, gençler ve kadınlarla güçlü bir yapı olacak" dedi

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanvekili ve Ankara Samsun Sanayici, İş Adamı ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz, ihtiyaç doğrultusunda Ankara'da yeni bir federasyonun kurulacağını açıkladı.

Dernek başkanları, iş insanları ve bürokratlarıyla uzun istişareler sonucunda böyle bir karar aldığını belirten Osman Yılmaz, beklentileri karşılayacak büyük ve güçlü bir federasyon kurulacağının altını çizdi. 

GENÇLİK VE KADIN KOLLARI

ASİYAD Başkanı Yılmaz, yeni federasyonla beraber Samsun gençliğinin Ankara'da güçlü bir yapılanma içerisine girerek, tüm Türkiye'de ses getireceğini ifade etti. Ayrıca, kadınların da federasyonda çok aktif rol alacağını söyleyen Yılmaz, federasyonun kadın kollarının güçlü bir ekipten oluşacağını sözlerine ekledi.

ÇOCUK KULÜBÜ YER ALACAK

Bunun yanında Samsun'un değerli toplum önderlerinin de yer alacağı federasyonda, ülkemizde ilk defa olmak üzere federasyon çatısı altında çocuk kulübü de yer alacak. Osman Yılmaz, genciyle, yaşlısıyla, öğrencisiyle, iş insanıyla her kesimden insanın temsil edileceği ve sıcak bir atmosferde buluşacağı federasyonun tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diledi. N. Alper CABBAR