Ankara'dan Vezirköprü'ye Uzanan Yardım Eli: 33 Köy Okulundaki 455 Öğrenciye Bayramlık

TAKİP ET

Ankara'da faaliyet gösteren Ankara-Vezirköprü Platformu, geleneksel olarak düzenlediği bayramlık kampanyası kapsamında Vezirköprü ilçesindeki kırsal kesimdeki okullarda öğrenim gören öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayram sevinci yaşatıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilere yönelik özenle hazırlanan bayramlıklar, platform üyeleri ve aileleri tarafından isimlerine özel olarak paketlenerek köy okulları yetkililerine teslim edildi.

Ankara-Vezirköprü Platformu Başkanı Mustafa Sezer, "Yetim öksüz gülerse dünya güler" sloganıyla yola çıktıkları bayramlık kampanyasının onuncu yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, bu yıl Vezirköprü'deki 33 köy okulundaki 455 öğrenciye bayramlık hazırladıklarını ifade etti.

Platformun yönetim kurulu üyesi Yunis Kuzu, hediye paketlerinin içinde pantolon, ayakkabı, tişört, çorap ve kemer gibi temel ihtiyaçları karşılayacak eşyaların yer aldığını belirterek, ayrıca her öğrenciye 200 lira bayram harçlığı da verdiklerini söyledi.

Bu tür sosyal yardım faaliyetlerinin, toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik dayanışma ve destek duygusunu artırdığına dikkat çeken platform üyeleri, çocukların bayram sevincine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor.

samsun ankara vezirköprü ilçesi ankaradan vezirköprüye uzanan yardım eli 33 köy okulu 455 öğrenciye bayramlık hediye bayram ankara-vezirköprü platformu samsun haber gündem haber