Ankara-Vezirköprü Platformundan Çocuklara Bayramlık Sürprizi

TAKİP ET

Ankara'daki Ankara-Vezirköprü Platformu, Vezirköprü ilçesindeki kırsal kesim okullarında öğrenim gören yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi 455 öğrenciye bayramlık hediye etti.

Ankara-Vezirköprü Platformu, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşayan ve eğitim gören öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye etme geleneğini bu yıl da sürdürmüş. Bu yıl, ilçede bulunan 33 köy okulundaki 455 öğrenciye bayramlık hazırlanmış. Bu harika bir yardımlaşma ve dayanışma örneği olarak dikkat çekiyor.

Platformun bu etkinliği, çocukların bayram sevincini paylaşmaları ve onlara moral verilmesi açısından önemli bir adım. Hediye paketlerinin içindeki pantolon, ayakkabı, tişört, çorap ve kemer gibi temel ihtiyaç maddeleri, çocukların hem fiziksel ihtiyaçlarını karşılıyor hem de onlara bayram sevinci yaşatıyor. Ayrıca her bir öğrenciye verilen 200 lira bayram harçlığı da çocuklara kendi ihtiyaçlarını belirleme ve kararlama özgürlüğü sunuyor.

Bu tür girişimler, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın güzel örneklerinden biri olarak değerlendirilebilir. Ankara-Vezirköprü Platformunun bu geleneksel etkinliği, toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, onların birbirlerine destek olmalarını teşvik ediyor. Bu tür faaliyetler, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan ve maddi imkanları kısıtlı olan aileler için büyük bir destek sağlayarak, çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına olumlu katkılar sunuyor.

Ankara-Vezirköprü Platformu SamsunSamsun Haber Vezirköprü