Anlamlı Turnuva Final Yaptı

TAKİP ET

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), TÜFAD Samsun Şubesi ve Samsunspor'un  ortaklığında düzenlenen 'Omuz Omuza, Biz Bize Yeteriz Türkiyem' futbol turnuvası sona erdi. 

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

Turnuvada 2012 grubunda; Atakum Belediyespor 1., Samsunspor 2., Derebahçespor 3., 2011 grubunda ise Samsunspor 1., Kadıköyspor 2., İlkadım Yabancılar Pazarıspor 3.'lüğü elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, TFFHG Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, ASKF ve TÜFAD Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri takdim etti. 

Nefes kesen mücadelelere sahne olan 'Omuz Omuza, Biz Bize Yeteriz Türkiyem' futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. 

82 TAKIM BİN 500 SPORCU

TFF İl temsilcisi Hasan Özbulut, ödül töreninde yaptığı konuşmada; "Geliri deprem bölgesine alınacak konteyner için kullanılacağı anlamlı turnuvamız sona erdi. Samsun’da 2011, 20212 ve 2013 doğumlu sporcuların yer aldığı 82 takım, toplam bin 500 sporcu turnuva heyecanı yaşadı. Gelirinin deprem bölgesine alınacak konteynerler için kullanılacağı turnuvada kampanyaya ekonomik destek veren ve katılan tüm takımlara, müsabakada ücretsiz görev alan gönüllü arkadaşlarımıza, takımlarımıza, sporcularımıza, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.