Anne ve bebeğin korkunç ölümü

TAKİP ET

Çorum'da bir kargo şirketine ait kamyonun adeta hurdaya çevirdiği otomobilde bulunan anne ve bebeği öldü. Anne ve bebeğin cenazesi aynı tabuta konuldu

Samsun-Ankara karayolu Çorum İskilip Kavşağı'nda S.D. idaresindeki 27 AGR 230 plakalı bir kargo şirketine ait kamyon, Fatih Benli'nin kullandığı 06 FB 0849 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan bir yaşındaki Ayşe Zümra Benli kaza yerinde, sürücünün eşi Dudu Benli ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hastanede tedavisi devam eden baba Fatih Benli'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, Çorum'un Düvenci beldesinde imam olarak görev yaptığı öğrenildi.

ŞOFÖR TUTUKLANDI
Kaza anı, KGYS kameralarınca kaydedildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan kamyon sürücüsü S.D., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği Çorum Adalet Sarayı'nda çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

AYNI TABUTA KONULDU
Anne ve bebeğin cenazeleri, aynı tabuta konularak hastane morgundan alınıp merkeze bağlı Üyük köyüne getirildi. Babaevinden helallik alınmasının ardından köy mezarlığına getirilen cenazeler, burada kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenaze törenine başındaki sargı bezi ile katılan baba Fatih Benli, defnin ardından taziyeleri kabul etti.

AA