Arda Güler'in Performansı Takdir Topladı! Ancelotti'den Övgü Dolu Sözler

TAKİP ET

Real Madrid'in Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada gol atan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin takdirini kazandı. Ancelotti, Arda'nın gelecek sezon da takımda kalacağını ve önemli bir futbolcu olacağını belirtti. İtalyan teknik adam, Arda'nın yeteneklerini övgüyle anarak "saf bir yetenek, altın gibi" şeklinde yorumladı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, dünkü Real Sociedad maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Arda gelecekte bizim için çok önemli bir futbolcu olacak. Gelecek sezon da bizimle kalacak." dedi.

Ancelotti, Arda ve diğer oyuncuların performansından memnun olduğunu belirterek, "Hepsinin iyi oynadığına inanıyorum. Arda, Fran Garcia ve diğerleri. Sahada iyi bir oyun ve bağlılık ortaya koydular. Arda bir gol attı ve gelecekte bizim için çok önemli bir futbolcu olacak. Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in performansını öven Ancelotti, "Arda Güler'in olağanüstü bir kalitesi var, o bir yetenek. Oynadığı dakikalardan daha fazla gol attı, bu onun sahip olduğu bir yetenek." şeklinde konuştu. Ayrıca Ancelotti, Arda Güler'in sahadaki performansını "saf bir yetenek, altın gibi!" şeklinde yorumladı.

Milli yıldız Arda Güler, Real Sociedad maçında ilk 11'de sahaya çıkarak 29. dakikada gol kaydetti ve toplamda 68 dakika sahada kaldı. İstatistiklerine göre, 5/10 ikili mücadele kazanma, 3/3 uzun top isabeti, ve 2/3 dribling denemesi başarılı oldu. Ayrıca, 2 engellenen şutu bulunuyor.