Artık Söz Futbolcularda

TAKİP ET

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni sezon öncesinde üzerine düşeni fazlası ile yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Artık söz Teknik Direktör Bayram Bektaş idaresindeki futbolcularda 

İLK İDMAN COŞKULU GEÇTİ

Kırmızı-Beyazlılar, önceki gün taraftarlarının da coşkulu desteği ile TFF 1. Lig 2022-2023 futbol sezonunun açılış çalışmasını yaptı. Çalışmada futbolculara büyük sevgi gösterileri oldu. Futbolcular da taraftarların sevgisini karşılıksız bırakmadı. Bu durum, zorlu lig maratonu öncesinde birlik ve berberliğin de güzel bir göstergesiydi.

TRANSFERDE SEÇİCİ DAVRANILDI

Bu ortamın oluşmasında hiç kuşku yok ki Başkan Yüksel Yıldırım’ın büyük payı var. Geçmiş yıllarda yapılan hatalardan çıkarttığı derslerle bu sezona çok ciddi çalışmalarla giren Başkan Yüksel Yıldırım, ekibini de ona göre belirledi. Kamp başlamadan transferlerin büyük bölümünü kadroya katan Yıldırım, oyuncu tercihleri konusunda da son derece seçici davrandı. 

RAKİPLERE GÖZDAĞI OLDU

Transferde özellikle bu ligi bilen tecrübeli isimleri takıma kazandırmaya özen gösteren Başkan Yüksel Yıldırım, yaptığı transferlerle hem taraftarlarının yüzünü güldürdü, hem de adeta rakiplere gözdağı verdi. Ortaya çıkan tablo camiada yeni sezon adına büyük hayallerin kurulmasına neden oldu. Samsunspor’a gönül veren herkes “O sene bu sene” demeye başladı.

TEK YUMRUK ÇAĞRISI CEVAP BULDU

Kendi şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun'a yakışır” diyen Başkan Yüksel Yıldırım, taraftarlara da tek yumruk olma çağrısında bulunmuştu. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar da bu paylaşımın altına yaptıkları yorumlarla Yıldırım’ın yanında olduklarını göstermişti.

HER TÜRLÜ İMKAN SAĞLANDI

Artık söz, Yılport Samsunspor’un yeni teknik patronu Bayram Bektaş idaresinde olan ve kendilerine her türlü imkan sunulan Kırmızı-Beyazlı takımın futbolcularında. Yıllardır süren Süper Lig özlemeni noktalamak ve Atatürklü armaya gönül veren taraftarların hasretine son vermek için onlar da üzerlerine düşeni yapmak zorunda. 

Yorum – Haber: Davut AKTAŞ

Yılport Samsunspor’un yeni teknik patronu Bayram Bektaş, sezonun ilk çalışmasında takıma destek veren taraftarlara teşekkür etti.