Arzu Uslu'nun hayali çifte şampiyonluk

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Takımı Başkanvekili Arzu Uslu, 'Bu sene o sene olacak. Hem futbolda, hem de basketbolda birlikte üst lige çıkacağız. Ben buna yürekten inanıyorum' dedi

Gazetemiz Spor Müdürü Davut Aktaş sordu, Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Takımı Başkanvekili Arzu Uslu yanıtladı…

*** Spor yöneticiliğine nasıl başladınız?

Sayın Savaş Boyar beyefendi tarafından iletilen davet ile başladım. Bende bu tekliften onur duydum ve şehrimizin en büyük markasının yöneticilerinden biri olmayı kabul ettim.

*** Basketbol takımında son durum nedir?

Şuan 2. sıradayız ama önümüzde daha maçlarımız var. Pazar günü lider olan Çağdaş Bodrum takımını yendik. Bu çok güzel oldu. Önümüzdeki maçlar için çalışmaya devam ediyoruz.

*** Basketbolda hedeflerimiz nelerdir?

Elbette ki öncelikli hedefimiz şampiyonluk. Öbür takımlara göre bütçesi düşük ama kimyası ve bağları çok güçlü bir takımız biz. Koçumuz İlker bey ve menajerimiz Emre bey bu işin arka tarafını çok iyi yönetiyorlar. 

*** Bu göreve nasıl geldiniz?

Basketbol başkanvekilliği görevine Samsunspor Kulübü Derneği’nin yönetim kararı ile geldim. İyi ki de gelmişim. Bu görevde olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Amacım bana bana verilen bu görevi en iyi şekilde yapmak ve şehrimin takımına katkı sağlamak.          

*** Hem iş hayatı, hem de spor yöneticiliğini aynı anda yürütmek zor mu?

Zor tabi ama ben zoru seven biriyim. Zamanı iyi yönettiğinizde ve iyi bir ekibiniz var ise çözüyorsunuz.

*** Başkan Yüksel Yıldırım ile diyaloğunuz nasıl?

Başkanımız bizim en büyük destekçimiz. Samsun’a, Samsunspor’a gönül vermiş, bizde elimizden geldiğince kendisiyle bu değere destek olmak adına birlikte çalışıyoruz.

*** Samsunspor Taraftar Çay projesi için neler söylersiniz?

Taraftar çay yaklaşık 3-4 ay önce başlayan Samsunspor Kulübü Derneği’nin sponsorlu maddi katkı sağlayacak bir projedir. Çok inceledik, çok araştırdık ve başkanımızın onayını aldık. Başkanımız da hem derneğe katkısı olması, hem de marka olarak da ilk proje denememiz olarak onayladı. Şuan sahada satışı başladı. Bizde bu süreci heyecanla takip edeceğiz. Biz saha ve satış bölümünde yokuz. Bir sosyal ağ sayfası açılıp satış noktaları oradan bildirilecek. Reklam çalışmaları da yapılacak. Çayımız çok güzel. Denedik, içtik. Bu derneğin bir projesi ve belki ilerleyen zamanlarda farklı projeleri de değerlendirmek adına atılmış güzel bir adım olduğunu düşünüyorum.


*** Sizce futbolda sezon sonu yıllar süren Süper Lig özlemi sona erer mi?

Bu sene o sene olacak. Hem futbolda, hem de basketbolda birlikte üst lige çıkacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Başkanımız önderliğinde hepimiz bunun için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100.  yılında kurtuluşun şehrine şampiyonluk çok yakışacak.

Özel Röportaj: Davut AKTAŞ