ASELSAN, 353 Milyon Dolarlık Ek Sipariş Aldı

ASELSAN, 353 Milyon Dolarlık Ek Sipariş Aldı

TAKİP ET

Türkiye'nin öncü savunma şirketi ASELSAN, kent güvenliğine yönelik önemli bir projeye ek olarak 353 milyon 863 bin dolar değerinde yeni bir sipariş aldı.

ASELSAN, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile olan sözleşmesine ek olarak 353 milyon 863 bin dolarlık bir ek sipariş aldı. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre, mevcut kent güvenliği projesinde sözleşme değişikliği yapıldı ve ASELSAN'a 353 milyon 863 bin dolar değerinde "kent güvenlik yönetim sistemi" siparişi verildi. Teslimatların 2027 yılı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor ve bu süreçte Türk savunma sanayi ekosisteminin paydaşlarının da katkısı olacak.

aselsan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ek sipariş 353 milyon dolarlık ek sipariş ekonomi savunma sanayii samsun haber gündem haber