ASFED'den 'Önce Samsun' mesajı

TAKİP ET

ASFED Samsun İl Başkanlığı, 'Önce Samsun Öncü Samsun' mottosuyla Samsun doğumlu olan AK Parti, CHP ve MHP milletvekili aday adaylarını iftar yemeğinde buluşturdu.

Samsun doğumlu AK Parti, CHP ve MHP milletvekili aday adayları, Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

ASFED Samsun İl Başkanı iş insanı Fatih Pişkin tarafından verilen iftar yemeğine; AK Parti'den Osman Yılmaz, Muhammet Mustafa Kanat ve Muradiye Ergin, CHP'den Melis Erdoğan Kalkavan, Prof. Dr. Şevket Özkaya, Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır, MHP'den Ali Hikmet Karaosmanoğlu ile birlikte KADEF Başkanı Bayram Erişgin, AFSED Kadın Kolları Başkanı ve Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Başkanı İnci Gülizar Bayramkaya, ASFED Atakum İlçe Başkanı Mehmet Yanardağ katıldı.

ÖNCE SAMSUN ÖNCÜ SAMSUN
ASFED İl Başkanı Fatih Pişkin, "Samsun doğumlu farklı partilerden milletvekili aday adayı olan hemşehrilerimizi 'Önce Samsun, Öncü Samsun' mottosuyla bir araya getirerek, Samsun adına birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik. Onlardan beklentimiz, seçilmeleri halinde Samsun ve Samsunluların menfaatleri söz konusu olduğunda bugün burada olduğu gibi, makam sahibi olduklarında da aynı birlikteliği göstermeleridir" dedi.

N. Alper CABBAR

ASFED Samsun İl Başkanı Fatih Pişkin, milletvekili aday adaylarına Samsunspor koşkolu hediye etti. Milletvekili aday adayları da birlik ve beraberlik mesajları verdi.