ASFED Havza Temsilciliği, İhtiyaç Sahiplerine Destek Sunmaya Devam Ediyor

TAKİP ET

Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Havza İlçe Temsilciliği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek çalışmalarını sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca 50 adet yardım kolisi ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan ASFED Havza Temsilciliği, ikinci 50 adet yardım kolisini de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere muhtarlara teslim etti.

ASFED Havza İlçe Başkanı Aydın Kaya, temsilciliğin kuruluşunun ardından kısa bir süre içinde yardım faaliyetlerine başladıklarını belirterek, "Mübarek Ramazan ayında paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulayarak, ihtiyaç sahibi ailelerimize katkı sunabilmek için hazırladığımız yardım kolilerimizin ikinci bölümünü de muhtarlarımıza teslim ettik." dedi.

Yardım faaliyetinde emeği geçenlere teşekkür eden Kaya, "Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında emeği geçen muhtarlarımıza ve bize destek olan herkese teşekkür ederim. Gücümüz yettiğince yardımlarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yardım kolilerini teslim alan Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin Kaya ise, ASFED Havza İlçe Başkanı ve ekibine ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederek, "ASFED İlçe Başkanlığımızın kuruluşunun ilçemize hayırlı olmasını diliyor, İlçe Başkanı Sayın Aydın Kaya'ya başarılarının devamını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) ASFED Havza İlçe Başkanı Aydın Kaya ASFED Havza Temsilciliği İhtiyaç Sahiplerine Destek Sunmaya Devam Ediyor ASFED Havza İlçe Başkanı ve ekibine ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ya