Asil Gıda Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

TAKİP ET

Geniş müşteri portföyü ve kaliteli gıda ürünleriyle sektöründe Samsun'un lider markası Asil Gıda Pazarlama ve Işık İhtiyaç Maddeleri Limited Şirketi çalışanları, kahvaltı programında bir araya geldi.

1975 senesinde Karadeniz bölgesi başta olmak üzere Doğu Anadolu ve İç Anadolu bölgesine ürün pazarlama faaliyetlerine başlayarak kısa zamanda büyüyen ve 1996 yılından bu yana da distribütör faaliyetlerini sürdürmekte olan Asli Gıda, şirket çalışanlarını motive amaçlı düzenlediği kahvaltı programını geniş bir katılımla gerçekleştirdi. 

 

Firmanın Kirazlık mevkiinde bulunan üretim merkezinde gerçekleşen programa, şirketin Genel Müdürü Mehmet Yetim, Ülker Horizon Bölge Müdürü Recep Yıldırım, Bölge Yöneticileri Alper Aktaş, Mehmet Er, Mustafa Bölükbaşı, Volkan Arslan ve şirket çalışanları katıldı. Keyifli bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında şirket personeline çeşitli ikramlar yapıldı. Kahvaltı eşliğinde sohbet eden şirket çalışanları, birlikte güzel dakikalar geçirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 

Düzenlenen etkinlikle ilgili değerlendirme yapan Asil Gıda Genel Müdürü Yetim şunları söyledi: “ Biz Asli Gıda ve Işık Gıda firması olarak, Samsun ve ilçelerinde 4 bin 500 noktaya hizmet ulaştıran büyük bir aileyiz. Satış, dağıtım, sevkiyat, market aktivite ekiplerimizle özverili ve hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çalışan ekip arkadaşlarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak için bir kahvaltı programı düzenledik. Dayanışma ruhunu güçlendirmek adına bu tarz etkinlikleri önemsiyor ve imkan buldukça düzenliyoruz. Sektörümüzde yer alan diğer firmalara da örnek teşkil eden bu etkinlik programımızla birlik beraberliğimizi daha da perçinlemiş oluyoruz. Ülkemizin ekonomik yönden zor bir dönemden geçtiği bu günlerde, birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Birlikte ele ele vererek ve takım ruhuyla hareket ederek ülkemize daha nice güzel hizmetler vermeyi, ekonomimize katma değer sunan projelerimizi hayata geçirmeyi misyon olarak amaç ve ilke edindik. İnşallah bundan sonra da yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte kenetlenerek, aynı inanç ve motivasyonla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kahvaltı programımıza katılan başta şirket yöneticilerimize ve katılan tüm personelimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

SAMSUN'UN GURURU 

Asil Gıda, pişirmeye yardımcı ürünler başta olmak üzere, lezzet geliştirici ürünlerden pasta ve tatlı çeşitlerine ve de içecek grubuna varıncaya kadar yerel ve ulusal marketlerin raf ihtiyaçlarına cevap verebilen ve aynı zamanda yurtdışına da ihracat yapabilen nadir firmalardan biri olarak çalışmalarını sürdürüyor. Firma, geniş ürün yelpazesinde yer alan seçkin marka ürünlerini, uluslararası kalite standartlarına göre üreterek tüketicinin beğenisine sunuyor. Türkiye’nin toz tatlı ve pişirme yardımcıları kategorilerinde ilk küresel markası olan Asil Gıda, Asil Cheff ve Asil Pro markalarıyla müşterilerine sağlıklı ve kaliteli besinler kazandırmayı her zaman birinci öncelik olarak görüyor. 

Haber: Feride SEZGİN