Asker eğlencesindeki kavgadan dehşete düşüren görüntüler

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde bir asker eğlencesinde yaşanan kavgada bir kişinin darp ve bıçakla yaralandığı, ardından bir grup tarafından adeta linç edildiği dehşet verici olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde meydana gelmiş; Mertcan Ç.'nin asker eğlencesinde başlayan kavga sokağa taşmış, Ramazan Ç. isimli şahıs çok sayıda kişi tarafından darp edilmiş ve bıçaklanmıştı.

Görüntülerde, yerde yatan Ramazan Ç.'ye defalarca tekme atılarak adeta linç edilmesi dehşet verici bir şekilde gözler önüne seriliyor. Olayın ardından yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Hüseyin T., Kadirhan Y., M.A. ve Ö.K.B. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştı. Dün Samsun Adliyesine sevk edilen şüphelilerden Hüseyin T., Kadirhan Y. ve Ö.K.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Bu tür şiddet olayları, toplumda büyük endişe ve tepki uyandırırken, olayın yaşandığı yerde güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer vakaların önlenmesi için çeşitli adımların atılması gerektiği vurgulanıyor.

samsun samsun haber asker dehşet kavga