AtaÇocuk'tan muhteşem gösteri

TAKİP ET

Unutulmaz bir yıl sonu gösterisine imza atan AtaÇocuklu miniklerin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafları eşliğinde söylediği şarkılar büyük alkış topladı. Başkan Cemil Deveci, "Atakum çocuklarımızla, ailelerimizle güzel" dedi

Samsun'da Atakum Belediyesi'nce hizmete açılan AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu gösterisi, muhteşem performanslara sahne oldu.

Mevlana, Mevlana 2 ve Atakent şubelerinin öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde sene boyunca aldıkları eğitimleri eğlenceli bir yıl sonu gösterisi ile taçlandırdı.

DANS GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

Miniklerin birbirinden özel koreografilerle hazırlanan dans gösterileri büyük ilgi görürken, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafları eşliğinde söyledikleri şarkılar büyük alkış topladı. Miniklerin Karadeniz bölgesinden horon ve Ege bölgesinden zeybek dans gösterileri göz doldurdu.

MİNİKLER KEP ATTI

6 yaş grubu öğrenciler diploma aldı. Mezuniyet heyecanı yaşayan minikler, İzmir Marşı eşliğinde kep attı. Öğrencilerin sene boyunca yaptığı çalışmalar sergilendi.

ATAKUM GENİŞ BİR AİLE

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, küçükten büyüğe el birliği ile oluşturulacak komşuluk kültürünün önemine vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı: "Atakum çocuklarımızla, ailelerimizle güzel. Hanı hamamı, parası olan herkes yapıyor ama ben gönüllere girmeye, komşuluk hukukunu oluşturmaya çalışıyorum. Herkes birbirinin hatırını sorsun, çocuklarını sevsin istiyorum.

Bu hasletler bizim kültürümüzde vardı; ama ne yazık ki geride bıraktık. Yeniden o kültüre, bizim eski hasletlerimize, geleneğimize ve gönlümüzde vicdanımızda var olan değerlerimize kavuşulması için gayret gösteriyorum. Ne olur siz de gayret gösterin. Geniş bir aileyiz. Birimizin çocuğu hepimizin çocuğu. Çocuklar bizim ve kadınlar da bizim kardeşlerimiz. Sarılalım, dertlerine sıkıntılarına ortak olalım ve çözmeye çalışalım."

Duygu EKER KAYA

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının yer aldığı slayt eşliğinde "Güneşli Günler Göreceğiz Çocuklar" şarkısını söyleyen minikler, velilerden ve katılımcılardan büyük alkış aldı.