Atakum 55 Engelliler Derneği 8. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

TAKİP ET

Atakum 55 Engelliler Derneği, Samsun'da düzenlediği iftar programı ile 8'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, yerel yöneticiler, sanatçılar ve iş insanlarının katıldığı etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi, başarılı öğrencilere madalya verilirken iş insanlarına da teşekkür plaketleri verildi.

Samsun’da Engelli vatandaşların sosyal yaşama kazandırılmasına yönelik faaliyet yürüten Atakum 55 Engelliler derneği, düzenlediği iftar programında 8’inci kuruluş yıldönümünü kutladı.

Atakum Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe dernek başkanı Deniz Bora, Başkan Yardımcııları Havva Akın ve Tuğba Sezgin,  Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, El Sanatları Eğitmeni Şükran Beşli,  Fotoğraf Sanatçısı Dorukhan Kemal Kaptanoğlu, İş Kadını Hayriye Tosun, Avukat Fikret Can Demir, Türkiye Sakatlar Derneğinden Recep Çağlayan Güner ve Burhan Boz,  Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar ve çok sayıda davetli katıldı.
 

Birlik ve Beraberlik mesajlarının verildiği programda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Bora, etkinliğe katkı sunan SBB Başkanı Halit Doğan, Önceki Dönem SBB Başkanı Mustafa Demir,  Önceki Dönem Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci,  SAMKON Başkanı Hasan Kaya Aşçı ve İsmail Ceylan’a teşekkürlerini iletti.


Düzenlenen etkinlikte Sema gösterisi, Kuranı Kerim Tilaveti ve İlahi dinletisi yapıldı. Programın devamında başarılı öğrencilere madalya takıldı. Ardından Dernek üyelerinin yanı sıra başarılı iş adamları ve iş kadınlarına teşekkür plâketleri taktim edildi. Plaket Töreninin ardından Derneğin kuruluşunun 8’inci yılına özel pasta kesildi. Programın finalinde, engelli öğrenciler ve davetliler, DJ eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi. Program, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

Atakum 55 Engelliler Derneği Samsun Haber Deniz Bora Havva Akın Tuğba Sezgin SBB Başkanı Halit Doğan Cemil Deveci Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel