Atakum'a bahar geldi

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, söz verdiği konser etkinliğinde vatandaşlarla buluştu. Baharın gelişin kutlayan Atakumlu gençlere seslenen Türkel, "Söz veriyorum, Serhat ağabeyiniz ne projeniz varsa yanınızda" dedi.

Samsun'da 31 Mart yerel seçimlerinde Atakum Belediye Başkanı seçilen ve sessiz sedasız mazbatasını aldıktan sonra göreve başlayan Başkan Serhat Türkel, Ramazan Bayramı öncesinde söz verdiği konser etkinliğinde vatandaşlarla buluştu.

Atakum Belediye Meydanı'nda gerçekleşen programda; rap müziğinden kemençe ezgilerine, popüler şarkılara kadar geniş yelpazede müzik ziyafeti verildi.

ATAKUMLULAR DOYASIYA EĞLENDİ

Konserde Dj İnanç Seven, Enemyone Rap ve Grup Özgürlük vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı. Konser boyunca çalınan müziklerle vatandaşlar dans etti, gönüllerince eğlendi. Down sendromlu bireyler de şarkılara danslarıyla eşlik ederek konsere renk kattı. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Şair Hasan Akbaş'ın kendisi için yazdığı şiiri alkışlar arasında okudu.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, "Seçimini kazandıktan sonra belediyede kamp halindeyiz. Sizlere benzin, mazot yok demek istemiyoruz. Atakum Belediyesi'ndeki tüm sorunları ortadan kaldıracağız" diye konuştu.

HEPİNİZ ÇOK GÜZELSİNİZ

Serhat Türkel; "Hepiniz çok güzelsiniz. Seçimlerde büyük bir güvenoyu ile Atakum Belediye Başkanı seçildim. Sizlere minnettarım. 65 günlük seçim kampanyasında inandığım mücadelede beni yalnız bırakmayan, kadınlarımıza, gençlerimize hepinize minnettarım. Atakum halkının güvenine layık olmak öyle bir sorumluluk ki; 'başardım' diyeceğime emin olmanızı arzuluyorum. Atakum benim sevdam, çocukluğum, gençliğim" sözlerini kullandı.

BAŞKAN TÜRKEL GENÇLERE SESLENDİ

Başkan Serhat Türkel, "Benim için çok onurlu ve heyecanlı bir yolculuk bu. Atakum Belediyesi halkın belediyesi, sizin belediyeniz olacak. Ben her zaman sizlerin yanında kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız olmaya devam edeceğim. ‘Umutsuz durumlar yoktur; umutsuz insanlar vardır. Ben umudumu hiç kaybetmedim.’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden aynı hizada gideceğiz.

Ben umudumu hiç kaybetmedim. Gençler, siz de umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Sizin abiniz olarak burada herkesin önünde söz veriyorum; projelerinizi ve memlekete katkı sağlamak istediğiniz tüm çalışmalarınızı hayata geçireceğiz. Atakum Belediyesi olarak projelerinizin ve çalışmalarınızın hayata geçmesi için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

Programa CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, Atakum Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

samsun samsun haber atakum Bahar konser