Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel: Halkımızın dertlerine kulak vereceğiz

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim çalışmalarında esnafları ziyaret ederek halkın nabzını tutuyor ve Atakum'un geleceği için vaatlerini açıklıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim çalışmalarında hız kesmeden ilerliyor. Türkel, Atakum'un kalbi sayılan Türk İş Pazarı'nda esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor ve projelerini anlatıyor.

Türkel, seçildiği takdirde Atakum'u hak ettiği yere taşıyacaklarını vurgulayarak, "Halkımızın dertlerine kulak verecek, yüreklerine dokunacak ve sorunlarına çözüm üreteceğiz" dedi. Her vatandaşın sesini duyurabileceği bir belediye yönetimi vaadiyle yola çıkan Türkel, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Atakum'un tüm sorunlarını çözmek için çalışacağız. Hiçbir kapıyı çalmamış, el sıkmamış, dert dinlememiş ve yürek dokunmamış olmayacak" şeklinde konuştu.

Atakum'un sorunlarına hakim olduğunu belirten Türkel, "İlçemizin sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözmek için var gücümle çalışacağım. İlk iki yıl içinde tüm sorunlar çözülecek ve Atakum, yaşanabilir bir ilçe haline gelecek. Beni her zaman bulabilecekleri, halkın içinde olacağı bir belediye başkanı olacağım. Halk günleri düzenlemeyeceğiz, çünkü her gün halk günü olacak. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm üreteceğiz. Kamu malını koruyan, işini adaletle yapan, liyakatli ve ilkeli bir kadroyla çalışacağız" açıklamalarında bulundu.

Serhat Türkel'in Atakum için vaat ettiği bu yaklaşım, halkın yoğun ilgisini çekmekte ve gelecek seçimlerde önemli bir faktör olmaya aday görünmektedir.

 

yerel seçim esnaf ziyareti siyaset gündem samsun haber chp atakum atakum haber serhat türkel