Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci: 'Çalmıyor çaldırmıyoruz'

TAKİP ET

Atakum Belediyesi'nde vatandaşların görüşleri alınarak hazırlanmak istenen 'Katılımcı Bütçe' toplantısında konuşan Başkan Cemil Deveci, "Çalmadan, çaldırmadan Atakum Belediyesi'ni üç yıldır yönetiyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi'nce vatandaşların görüşleriyle oluşturulacak 'Katılımcı Bütçe' toplantısının altıncısı Yeşildere Mahallesi'nde bulunan Dört Mevsim Sitesi'nde site sakinleri ve mahallelilerle gerçekleştirildi.

KOMŞULAR BİRBİRİNİ TANIYOR
Başkan Cemil Deveci, "Zorluklarımız var. Hem bunları anlatmaya hem de sizleri dinlemeye ve sürdürülebilir bir kent nasıl olmalı bu konuda görüşlerinizi almaya geldim. Gittiğimiz her mahallede çok güzel düşünceler ortaya çıktı. İnsanlar bu toplantılar sayesinde komşusunun kim olduğunu, dünyaya bakış açısını ve kent anlayışının ne olduğunu öğrenebiliyor. Aksi halde biz üçüncü kattakiler, yirmi üçüncü kattakiler asansörde karşılaşıyoruz. Birbirimizin yüzüne bakmıyoruz, sohbet etmiyoruz şu anda bizim dertleştiğimiz gibi dertleşmiyoruz. Yeniden komşuluk hukuku kurmaya çalışıyorum" dedi.

Deveci, şöyle konuştu;  "Herkese ulaşacağız. Bu toplantılarda ufkumuz açılıyor, çok farklı öneriler alıyoruz. Bunlar bizim de cesaretimizi artırıyor. Kılı kırka bölüyoruz. Çalmadan, çaldırmadan Atakum Belediyesi’ni üç yıldır yönetiyoruz."

Selçuk KAYA