Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel: Rantçılar kaybetti Atakumlular kazandı

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, seçim zaferini Atakumlularla kutladı. Kendisine yönelik yapılan kara propagandalara göndermede bulunan Türkel, "Rantçılar kaybetti, Atakumlular kazandı. Dik durmaktan asla yılmayacağım" dedi.

Samsun'da yerel seçimin sonucunun merakla beklendiği ilçelerin başında yer alan Atakum'da; CHP'nin adayı Serhat Türkel, 58 bin 578 oy alarak, yüzde 46,50'lık oranla rakiplerine büyük fark attı.

CHP Atakum İlçe Örgütü'nde seçim sonuçlarını takip eden vatandaşlar ve partililer, Atakum Belediye Başkanı seçilen Serhat Türkel'i havai fişekler, meşalelerle coşkulu ve heyecanlı şekilde karşıladı.

Serhat Türkel, "Benim güzel memleketimin güzel insanları, yola çıkarken kazanan Atakum ve Atakumlular olacak dedik. Yola çıktığım ilk günden itibaren yüreği memleket aşkı ile çarpan gençlerimize, kadın kollarına, genel merkezimize teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ediyorum" dedi.

SEN DİK DUR, EĞRİ BELASINI BULUR

CHP Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, "Allah'ıma şükürler olsun memleketime ve yurttaşlarıma hizmet etme imkanı verdi. Biz inandık sizlerde destek verdiniz. Bu seçimin kaybedeni yok, rantçılar kaybetti, Atakum kazandı. Kendi menfaatleri uğruna gidenler kaybetti, Atakum kazandı. Bu yolculukta birçok şey gördüm. Benim kötülük ile hiç işim olmadı. Hacı Bektaş-ı Veli, “Sen dik dur, eğri belasını bulur” demiş. Biz dik durmaya devam ettik, durmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIM

Serhat Türkel, "Benim için ideolojik söylemler bitti. Halkçı, toplumcu belediyecilik anlayışını uygulayacağım. Parti rozetimi çıkartıp, herkese adil ve eşit hizmet götürmek, şeffaf, uzman liyakatli kadrolar ve millete hizmet aşkı ile görev yapacak olan bürokratlarla belediyecilik yapacağıma söz veriyorum. Sorumluluğum büyük biliyorum. Bana atılan oyu bir kağıt parçası olarak görmüyorum. O oy Serhat Türkel'e duyulan güven. Bende bu güvene layık olacağım. Ancak bu yolculuğa hepimiz ortağız. Oy veren yurttaşlarımızı gururlandıracağım, oy vermeyen yurttaşlarımızın da önümüzdeki süreçte onlarında oylarını alacağımı biliyorum. Her zaman sizin yanınızda ve içinizde olacağım. Sizleri mahcup etmeyeceğim, bunun için söz veriyorum" şeklinde konuştu.

BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK

CHP Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, şöyle konuştu; "Bu seçimin tek bir kaybedeni bile yok. Atakum halkının içine sinmeyen hiçbir işe imza atmayacağız. Ne aday adayıyken, ne adayken ne de seçildikten sonra Serhat Türkel değişmedi. Tüm Atakum'un belediye başkanı olacağım, kimseyi ayırt etmeyeceğim. Yine her zamanki gibi gençlerin Serhat ağabeyi, büyüklerimin evladı olarak kalacağım. O yüzden kimse bugün kaybetmiş hissetmemeli. Artık memleketimiz için canla başla çalışma zamanı, bismillah dediğimiz gündür."

samsun atakum serhat türkel chp