Atakum Belediyesi'nde Başkan Serhat Türkel, 4 aydır maaş alamayan personele mesaj verdi

TAKİP ET

Samsun'un Atakum ilçesi Belediye Başkanı Serhat Türkel, 4 aydır maaş alamayan belediye personeline seslenerek, "En kısa zamanda maaşlarını yatıracağız" dedi.

Samsun'da Atakum Belediyesi'nin mali yapısını kısa bir videoyla anlatan, "tasarruf ve israf" mesajları dikkat çeken Başkan Serhat Türkel, maaş alamayan personellerle ilgili de çalışmayı kısa zamanda yapacaklarını söyledi.

Serhat Türkel, bayramda belediyede çalıştıklarını kaydetti ve mesajında şu ifadelere yer verdi; "5 Nisan Cuma Günü mazbatımızı sessizce aldık. Seçim kampanyası süresince Atakumlu hemşehrilerime verdiğim sözlerim sorumluluğu ile hemen çalışmalara başladık. Bayram tatilini de belediyede çalışarak geçirdik. Erken kalkan erken yol alır düsturu ile yapacak çok işimiz olduğundan kolları sıvadık. Belediyenin sorunları ve çözümleri noktasında hız kesmeden devam edecek. Değişimi Atakum'da yaşayan herkes fark edecek. Belediye çalışanlarına 4 aydır maaş ödenmediğini düşünürsek oldukça tasarruf etmemiz, israfın önüne geçmemiz gerekiyor. Ayrıca 4 aydır maaşı ödenmeyen mesai arkadaşlarıma, en kısa sürede ödeme yapılacağına söz veriyorum."

Çok kıymetli Atakumlular,

5 Nisan Cuma Günü görev başı yaptığımızdan bugüne , Atakum'daki sorunların çözümü için çalışanlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Değişimi çok yakında tüm Atakumlular hissedecek.

Ayrıca, 4 aydır maaşı ödenmeyen mesai arkadaşlarıma, en kısa sürede… pic.twitter.com/ENlTAX09kG

— Serhat Türkel (@serhaturkel) April 14, 2024

atakum samsun serhat türkel