Atakum Belediyespor'da Derbi Hazırlıkları

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 1. Grupta mücadele eden Atakum Belediyespor'da kan kaybı geçtiğimiz haftada da devam etti. Geride kalan 7 haftada iki mağlubiyet alan Turuncu-Mavili ekip 3. sıraya geriledi. 

Atakum  Belediyespor’da deplasmanda alınan Niksar Belediyespor mağlubiyetinin üzüntüsü devam ederken, temsilcimiz geride kalan 7 haftada ikinci yenilgisini almış oldu. BAL’da oynadığı derbilerinden alnının akı ile çıkan Atakum Belediyespor, önceki hafta evinde Amasyaspor‘a bu hafta ise deplasmanda Niksar’a karşı kaybetti. Temsilcimiz Pazar günü evinde Ladik Belediyespor’u konuk edecek. 

‘TELAFİ EDECEĞİZ’
BAL’ın 8. haftasında Samsun derbisinde oynayacağı Ladik Belediyespor maçı hazırlıklarına start veren Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Hasan Uğur Kardal, iki haftadır puan kayıpları yaşadıklarını ifade ederek, “Amasya ve ardından Niksar yenilgileri bizleri olumsuz etkiledi. Ladik Belediyespor ile oynayacağımız derbinin hazırlıklarına başladık. Bu maçtan üç puan çıkartarak kayıpları telafi etmek istiyoruz” dedi. Zekai Anıl