Atakum Belediyespor'da Tempolu Çalışma Sürüyor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Atakum Belediyespor Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal, sezon öncesinde değerlendirmelerde bulunarak kalan süreyi en güzel şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Atakum Belediyespor Kulübü Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Merzifonspor’la hazırlık maçı oynadıklarını ifade ederek, “Önümüzde kısa bir süreç var. Bizlerde bu süreci en güzel şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu bağlamda grupta rakibimiz olan Merzifonspor ile hazırlık maçı oynadık. Kendimizi görme açısından güzel bir karşılaşma oldu” diye konuştu.

HAZIRLIK MAÇLARI OYNAYACAKLAR
Sezonun başlamasına yaklaşık 20 günlük bir süre olduğuna dikkat çeken Kardal, “Önümüzdeki haftayı hazırlık maçları ile değerlendirmeyi planlıyoruz. Maç haftasına girdiğimizde ise çalışmaları rölantiye alarak tempoyu biraz düşüreceğiz. Takımın genel durumu çok iyi. Sezon başlamasına kadar daha iyi olacağımıza inanıyorum. Transfer anlamında ise hazırlık maçlarında tespit ettiğimiz eksik mevki olursa takviye yapabiliriz” dedi. Zekai Anıl