
Atakum'da Kediyi Vahşice İple Asan 16 Yaşındaki 2 Çocuk Yakalandı!
Samsun'un Atakum ilçesinde bir cami avlusunda iple boğulmuş bir kedi bulundu. Olayla ilgili 2 lise öğrencisi gözaltına alındı, şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrası serbest bırakıldı.
Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Hz. Hatice Camisi'nin avlusunda bir kedi iple boğulmuş halde bulundu. Olay, 23 Nisan gecesi Azerbaycan Caddesi üzerindeki cami avlusunda gerçekleşti.
POLİS HAREKETE GEÇTİ
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kısa sürede çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde, 2 şüphelinin cami avlusuna girdiği ve yaklaşık 15 dakika burada kaldıktan sonra ayrıldığı tespit edildi.
ŞÜPHELİLERİN ÜZERİNDE TIRMALAMA İZLERİ BULUNDU
Polis ekipleri, Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencileri M.E.E. (16) ve U.E.'yi yakalayarak gözaltına aldı. M.E.E.'nin elinde kedi tırmık izlerine rastlandı. İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen çocuklar, serbest bırakıldı.