Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek: Stokçularla mücadeleye tam destek

TAKİP ET

Atakum Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dolar ve stokçularla mücadele konusundaki açıklamalarına destek verdi. Sinecek, "Ekonomik Kurtuluş Savaşı mücadelesi için biz de varız" dedi.

Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, ülkenin döviz artışları ile ekonomik olarak abluka altına alınmak istendiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına destek veren Metin Sinecek, ülkede ekonomik olarak sıkıntılar yaşandığını, esnaf ve vatandaşın hayat pahalılığı karşısında zor durumda olduğunu belirterek, bu süreçte stokçuluk yapanlara, döviz artışı nedeniyle dolar ve Euro'ya para yatırarak, Türk lirasının değer kaybetmesine neden olanlara karşı tavır koyduklarını belirtti. 

BATARSAK HEPİMİZ BATARIZ
"Bu ülke hepimizin. Ekonomimiz batarsa bunun kazananı olmaz hepimiz batarız" diyen Başkan Metin Sinecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı "Stokçulara bu ülkeyi mezar edeceğiz. Hayat pahalılığına kimseyi ezdirmeyeceğiz. Alım gücü düşük vatandaşlarımız için adım atmaya hazırlanıyoruz" şeklindeki açıklamalarına destek verdi. 

'Ekonomik Kurtuluş Savaşı' mücadelesi için "Biz de varız" diyen Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, bu süreçte hükümetin piyasaları ve vatandaşı rahatlatmaya yönelik atacağı adımlarda esnafları da unutmamasını istedi.

Kaynak: SamsunKentHaber.com.tr