Atakum'un Hedefi Türkiye'nin En İyisi Olmak

TAKİP ET

Geçen sene Türkiye'nin en başarılı Amatör takımı seçilen Atakum Belediyespor Kulübü, 2022-2023 sezonunda da aynı hedefte ilerlemeye devam ediyor.  

YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

TFF, 2021-2022 futbol sezonunu Türkiye'nin en iyi amatör alt yapı kulübe olarak tamamlayan Atakum Belediyespor Kulübü, aynı hedefle yoluna devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip 2022-2023 sezonunda 5 ayrı kategoride Türkiye şampiyonasına katılma başarısı gösterdi. Güçlü yönetim başarılı teknik ekiple mücadeleye devam eden Atakum Belediyespor yeni başarılara imza atıyor. 

PENALTILARLA ELENDİLER

Atakum Belediyespor Kulübü Altyapı Koordinatörü Hakan Ciğer, şuana kadar oynanan Türkiye Şampiyonası gruplarında U14 ve U16 takımlarının 1. etapta namağlup finale geldiğini, fakat  penaltılarda elenerek turnuvaya veda ettiğini söyledi. Ciğer, "U18 takımımız ise Türkiye'de son 4 takım arasına adını yazdırdı. Hedefimiz U18'de Türkiye Şampiyonluğu" dedi.  

DESTEĞE TEŞEKKÜR

U17 ve U15 takımlarının Samsun şampiyonu olduğunu dile getiren Ciğer, "U15 ve U17 takımlarımız Türkiye şampiyonası 1.etabına adını yazdırdı. Geçen sezon ulaştığımız başarıyı bu yılda  yakalayacağımıza inanıyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve Kulüp Başkanımız İlker Deryal'e teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.  

Hakan Ciğer